Even voorstellen Nathalie Piersma

  • Home
  • Blog
  • Even voorstellen Nathalie Piersma
  • 03/09/2024
  • Lies ter Haar

Even voorstellen ….. Nathalie Piersma

De eerste twee jaren dat ik in Losser woonde was ik echt ‘dat meisje uit de stad’, ik moest aan veel dingen erg wennen in dit dorp. 

Ik woon hier nu bijna acht jaar en wat ik zo bijzonder vind en dat vind je zeker binnen het Burgerforum terug, de korte lijntjes. 
Je kunt mensen binnen het forum heel gemakkelijk aanspreken omdat ze heel laagdrempelig en benaderbaar zijn. Dat vind ik echt een kracht en zo zou het ook moeten zijn. De burger moet je letterlijk op straat kunnen aanspreken en vragen stellen. Je weet immers pas wat er leeft, als je je onder die mensen beweegt. 

Binnen het Burgerforum wordt ook echt met passie over zaken gesproken. Denk even aan Martha Horstman die, omdat ze haar hart heeft laten spreken, per 2 september een buurtbus rijdende heeft weten te krijgen die tussen Glanerbrug/Glane Beekhoek/Losser gaat rijden, hoe fantastisch is dat en dat dan de hele fractie daar ook pal achter gaat staan. 
Of Lies ter Haar die zich echt hard maakt voor de windturbines die we toch echt niet ons mooie landschap willen laten verpesten. 

Die passie en authenticiteit vind je niet vaak meer binnen politieke partijen, vind ik. Me aansluiten bij het Burgerforum was eigenlijk een logische optelsom en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik denk graag mee, ik help graag mee en het voelt tegenwoordig ook echt als ‘mijn Losser’, ik ben blij dat ik de weg naar het Burgerforum heb gevonden, opdat we samen maar veel verbindende zaken voor elkaar weten te krijgen, want je doet het samen.

Nathalie Piersma
Share our website